Autor: adria&pilar » dc. nov. 28, 2012 1:05 pm
Autor: desti28 » dc. nov. 28, 2012 6:42 pm
adria&pilar ha escrit:Aqui una novia 2013, estamos a punto de coger fecha para hacer la prueba de menú con los padres, he visto las fotos de los platos y no sabes que elejir de la buena pinta que hacen todos, pido algún consejo de las veteranas por favor........
Autor: Margarida » dj. nov. 29, 2012 12:16 pm
desti28 ha escrit:adria&pilar ha escrit:Aqui una novia 2013, estamos a punto de coger fecha para hacer la prueba de menú con los padres, he visto las fotos de los platos y no sabes que elejir de la buena pinta que hacen todos, pido algún consejo de las veteranas por favor........
A veure, jo vaig triar el rap amb l'escamarlà de primer i el melós de vedella de segón. I només et puc dir que estava tot boníssim!!!! Els convidats van quedar molt contents. Si mires unes pàgines més enrera, veuràs que jo tenia el mateix dubte i vaig triar malament els tres plats per probar de segon però m'ho van solucionar ràpidament. Quan triis, pensa en que ha de ser algo que a tothom li agradi...no facis el que jo, jajajaa!![]()
Autor: olivia80 » dv. nov. 30, 2012 9:49 pm
adria&pilar ha escrit:Aqui una novia 2013, estamos a punto de coger fecha para hacer la prueba de menú con los padres, he visto las fotos de los platos y no sabes que elejir de la buena pinta que hacen todos, pido algún consejo de las veteranas por favor........
Autor: Mary Claire » dc. des. 19, 2012 6:46 pm
Autor: desti28 » dv. des. 21, 2012 12:40 pm
Mary Claire ha escrit:Hola!! nosaltres tenim el tastet el 3 de febrer, el que segur que triaré és el melós de vedella, l'Edu em va comentar que la seva filla es va casar aquest any, amb uns ullets de pare emocionat, que casi se'm cauen les llàgrimes a mi, total que em va dir que havia escollit l'ànec, així que potser també el provem.
Felictats a totes!!!
Autor: Mary Claire » dj. des. 27, 2012 3:07 pm
desti28 ha escrit:Mary Claire ha escrit:Hola!! nosaltres tenim el tastet el 3 de febrer, el que segur que triaré és el melós de vedella, l'Edu em va comentar que la seva filla es va casar aquest any, amb uns ullets de pare emocionat, que casi se'm cauen les llàgrimes a mi, total que em va dir que havia escollit l'ànec, així que potser també el provem.
Felictats a totes!!!
Només dir-te que nosaltres vam triar el melós de vedella, ja que està boníssim, es desfà a la boca i amb la patata graten fan un conjunt deliciós. L'anec també el vam provar però mira..no ens va fer el pes i això que anavem amb l'ideia de triar l'anec. També vam provar el xai, i també estava molt bó, un xic fort de gust però be. Tot i que el vam descartar per ser un plat més especial. (no a tothom li pot agradar).
Ja ens explicaràs que tal ha anat!!!! I sobretot, disfruta'l!
Autor: desti28 » dv. des. 28, 2012 11:56 am
desti28 ha escrit:Bueno, bueno, us explico per sobre l'experiencia d'ahir, ja que al meu CE hi és tot amb detalls, jeje.
A veure, de primer teniem:
-Amanida de llagostins, mango i espàrrecs Verds a la vinagreta. (boníssim, una sensació de gustos molt agradable)
-Lluç de palangre al forn amb juliana d'espàrrecs Verds i llagostí cruixent. (molt bó, sobretot el llagostí cruixent, mmm)
-Rap al forn amb fons de patata i escamarlà obert.(Exelent, en tots els sentits)
I de segon:
-Espatlla de xai desossada al forn amb pinyols i poma carmel.litzada (Estava bona, però forta de gust)
-Confit d'ànec amb salsa de taronja i poma glacejada (Estava bé..)
-Filet de vedella amb reducció de porto, panses i pinyons amb poma glacejada al forn.(Molt cru, al meu gust, no el vaig probar, però els altres van dir que era molt bó)
Bé, suposo que el primer no hi ha dubte en quin vam triar, jeje, el rap al forn. Boníssim!!!
De segon...pfff...no em va convencer capI per descart vam triar el xai, però tampoc ens va convencer del tot, ja que tenia un gust bastant fort de xai...el meu pare ja em va dir que el xai el forn és més fort que no pas a la brasa per exemple..però no sé. I ara penso que ens vam equivocar en l'elecció dels plats per probar, perque crec que el melós de vedella hagués estat una bona elecció i això es el que volem parlar amb el restaurant i sobretot amb vosaltres. Ja m'han donat l'opinió de que tal està el melós, però quantes més opinions tingui, més segura em sentiré de cambiar el xai pel melòs tot i no haber-lo probat. I parlaré amb el restaurant de cambiar el plat, i que també em donguin la seva opinió, ja que clar, sense probar-lo es complicat i dubto que me'l deixin probar, normal. I més que vam estar xerrant i ens van dir que ahir era l'ultim dia de tastets (en principi) i que portaven des de gener fent-los.
A part del segon plat, tot lo demés em va encantar. El primer, el mojitooooo, i de postres vam agafar Couland amb gelat de maduixa àcida, que estava bonisssssim!!!!!! jajaa El couland està molt bó, però el gelat......ufff i això que jo no soc de gelats...
I desprès de dinar, ens van segrestar com a totes jeje, i ens van donar els deures. Jo tenia una llista de tots els dubtes que tenia, i molt llesta de mi, me la vaig deixar...![]()
I res més, el tracte com sempre, genial!!!! De les coses que teniem dubtes o necessitavem, ens ho van solucionar sense cap problema.
Llàstima que ens va ploure...i no vam poguer disfrutar gaire de l'entorn, però bueno.
I lo que us deia, necessito opinions sobre el melòs de vedella, please!!!!!
Per cert, voleu fotos??? Es que era per no enrollar-me tant....i com que les he posat al meu CE, doncs he pensat que no sería necessari, però si les voleu, m'ho dieu!
Autor: Mary Claire » ds. des. 29, 2012 9:31 pm
desti28 ha escrit:desti28 ha escrit:Bueno, bueno, us explico per sobre l'experiencia d'ahir, ja que al meu CE hi és tot amb detalls, jeje.
A veure, de primer teniem:
-Amanida de llagostins, mango i espàrrecs Verds a la vinagreta. (boníssim, una sensació de gustos molt agradable)
-Lluç de palangre al forn amb juliana d'espàrrecs Verds i llagostí cruixent. (molt bó, sobretot el llagostí cruixent, mmm)
-Rap al forn amb fons de patata i escamarlà obert.(Exelent, en tots els sentits)
I de segon:
-Espatlla de xai desossada al forn amb pinyols i poma carmel.litzada (Estava bona, però forta de gust)
-Confit d'ànec amb salsa de taronja i poma glacejada (Estava bé..)
-Filet de vedella amb reducció de porto, panses i pinyons amb poma glacejada al forn.(Molt cru, al meu gust, no el vaig probar, però els altres van dir que era molt bó)
Bé, suposo que el primer no hi ha dubte en quin vam triar, jeje, el rap al forn. Boníssim!!!
De segon...pfff...no em va convencer capI per descart vam triar el xai, però tampoc ens va convencer del tot, ja que tenia un gust bastant fort de xai...el meu pare ja em va dir que el xai el forn és més fort que no pas a la brasa per exemple..però no sé. I ara penso que ens vam equivocar en l'elecció dels plats per probar, perque crec que el melós de vedella hagués estat una bona elecció i això es el que volem parlar amb el restaurant i sobretot amb vosaltres. Ja m'han donat l'opinió de que tal està el melós, però quantes més opinions tingui, més segura em sentiré de cambiar el xai pel melòs tot i no haber-lo probat. I parlaré amb el restaurant de cambiar el plat, i que també em donguin la seva opinió, ja que clar, sense probar-lo es complicat i dubto que me'l deixin probar, normal. I més que vam estar xerrant i ens van dir que ahir era l'ultim dia de tastets (en principi) i que portaven des de gener fent-los.
A part del segon plat, tot lo demés em va encantar. El primer, el mojitooooo, i de postres vam agafar Couland amb gelat de maduixa àcida, que estava bonisssssim!!!!!! jajaa El couland està molt bó, però el gelat......ufff i això que jo no soc de gelats...
I desprès de dinar, ens van segrestar com a totes jeje, i ens van donar els deures. Jo tenia una llista de tots els dubtes que tenia, i molt llesta de mi, me la vaig deixar...![]()
I res més, el tracte com sempre, genial!!!! De les coses que teniem dubtes o necessitavem, ens ho van solucionar sense cap problema.
Llàstima que ens va ploure...i no vam poguer disfrutar gaire de l'entorn, però bueno.
I lo que us deia, necessito opinions sobre el melòs de vedella, please!!!!!
Per cert, voleu fotos??? Es que era per no enrollar-me tant....i com que les he posat al meu CE, doncs he pensat que no sería necessari, però si les voleu, m'ho dieu!
Mira, aquesta va ser la meva experiencia del tastet, l'he rescatat de pàgines enrera, jeje, però perquè et facis una ideia!
I sobre el segon plat, ja veus que es va solucionar, els hi vam comentar a Can Marlet i ens van dir que no ens podiem quedar amb el dubte, que haviem de provar el melós abans de decidir si no ho teniem clar. Vam anar un diumenge el meu home i jo i el vam provar, i de seguida ho vam tenir clar. Tots els dubtes que tinguis, no te'ls guardis, ja que ells intentaràn solucionar-t'ho tot.
Autor: desti28 » dg. des. 30, 2012 11:47 pm
Autor: Mary Claire » dl. des. 31, 2012 5:58 pm
desti28 ha escrit:Eiii, ja et queda menys per arribar als 100 i poder fer el tafaner amb totes les cròniques, sobretot, amb les que ens hem casat a Can Marlet! Jo encara estic en ello, ja que no hem vull deixar cap detall! O sigui que ja saps, a escriure per poder llegir després!!!
Autor: adria&pilar » dc. gen. 09, 2013 7:27 pm
desti28 ha escrit:Eiii, ja et queda menys per arribar als 100 i poder fer el tafaner amb totes les cròniques, sobretot, amb les que ens hem casat a Can Marlet! Jo encara estic en ello, ja que no hem vull deixar cap detall! O sigui que ja saps, a escriure per poder llegir després!!!
Autor: desti28 » dj. gen. 10, 2013 10:50 am
adria&pilar ha escrit:desti28 ha escrit:Eiii, ja et queda menys per arribar als 100 i poder fer el tafaner amb totes les cròniques, sobretot, amb les que ens hem casat a Can Marlet! Jo encara estic en ello, ja que no hem vull deixar cap detall! O sigui que ja saps, a escriure per poder llegir després!!!
Desti os pediría a las veteranas canmarleteras que no nos abandoneis que siempre nos puede hacer falta algún consejillo.
Autor: adria&pilar » dj. gen. 10, 2013 12:08 pm
desti28 ha escrit:adria&pilar ha escrit:desti28 ha escrit:Eiii, ja et queda menys per arribar als 100 i poder fer el tafaner amb totes les cròniques, sobretot, amb les que ens hem casat a Can Marlet! Jo encara estic en ello, ja que no hem vull deixar cap detall! O sigui que ja saps, a escriure per poder llegir després!!!
Desti os pediría a las veteranas canmarleteras que no nos abandoneis que siempre nos puede hacer falta algún consejillo.
Eiii, jo segueixo aquíiii!!!!! Pot ser no entro tant, però aquí estoy!!!! A més, encara em queda acabar la meva crònica...
El meu home em diu perquè encara segueixo entrant al foro, si ja estic casada, i li dic, doncs per acompanyar a les futures CanMarleteres i ajudar-les amb el que faci falta!
Autor: desti28 » dv. gen. 11, 2013 5:49 pm
Autor: adria&pilar » dc. feb. 13, 2013 3:28 pm
desti28 ha escrit:desti28 ha escrit:Bueno, bueno, us explico per sobre l'experiencia d'ahir, ja que al meu CE hi és tot amb detalls, jeje.
A veure, de primer teniem:
-Amanida de llagostins, mango i espàrrecs Verds a la vinagreta. (boníssim, una sensació de gustos molt agradable)
-Lluç de palangre al forn amb juliana d'espàrrecs Verds i llagostí cruixent. (molt bó, sobretot el llagostí cruixent, mmm)
-Rap al forn amb fons de patata i escamarlà obert.(Exelent, en tots els sentits)
I de segon:
-Espatlla de xai desossada al forn amb pinyols i poma carmel.litzada (Estava bona, però forta de gust)
-Confit d'ànec amb salsa de taronja i poma glacejada (Estava bé..)
-Filet de vedella amb reducció de porto, panses i pinyons amb poma glacejada al forn.(Molt cru, al meu gust, no el vaig probar, però els altres van dir que era molt bó)
Bé, suposo que el primer no hi ha dubte en quin vam triar, jeje, el rap al forn. Boníssim!!!
De segon...pfff...no em va convencer capI per descart vam triar el xai, però tampoc ens va convencer del tot, ja que tenia un gust bastant fort de xai...el meu pare ja em va dir que el xai el forn és més fort que no pas a la brasa per exemple..però no sé. I ara penso que ens vam equivocar en l'elecció dels plats per probar, perque crec que el melós de vedella hagués estat una bona elecció i això es el que volem parlar amb el restaurant i sobretot amb vosaltres. Ja m'han donat l'opinió de que tal està el melós, però quantes més opinions tingui, més segura em sentiré de cambiar el xai pel melòs tot i no haber-lo probat. I parlaré amb el restaurant de cambiar el plat, i que també em donguin la seva opinió, ja que clar, sense probar-lo es complicat i dubto que me'l deixin probar, normal. I més que vam estar xerrant i ens van dir que ahir era l'ultim dia de tastets (en principi) i que portaven des de gener fent-los.
A part del segon plat, tot lo demés em va encantar. El primer, el mojitooooo, i de postres vam agafar Couland amb gelat de maduixa àcida, que estava bonisssssim!!!!!! jajaa El couland està molt bó, però el gelat......ufff i això que jo no soc de gelats...
I desprès de dinar, ens van segrestar com a totes jeje, i ens van donar els deures. Jo tenia una llista de tots els dubtes que tenia, i molt llesta de mi, me la vaig deixar...![]()
I res més, el tracte com sempre, genial!!!! De les coses que teniem dubtes o necessitavem, ens ho van solucionar sense cap problema.
Llàstima que ens va ploure...i no vam poguer disfrutar gaire de l'entorn, però bueno.
I lo que us deia, necessito opinions sobre el melòs de vedella, please!!!!!
Per cert, voleu fotos??? Es que era per no enrollar-me tant....i com que les he posat al meu CE, doncs he pensat que no sería necessari, però si les voleu, m'ho dieu!
Mira, aquesta va ser la meva experiencia del tastet, l'he rescatat de pàgines enrera, jeje, però perquè et facis una ideia!
I sobre el segon plat, ja veus que es va solucionar, els hi vam comentar a Can Marlet i ens van dir que no ens podiem quedar amb el dubte, que haviem de provar el melós abans de decidir si no ho teniem clar. Vam anar un diumenge el meu home i jo i el vam provar, i de seguida ho vam tenir clar. Tots els dubtes que tinguis, no te'ls guardis, ja que ells intentaràn solucionar-t'ho tot.
Autor: desti28 » dv. feb. 15, 2013 6:20 pm
Autor: Laurafh » dg. feb. 24, 2013 9:17 pm
Autor: mimosa » dc. feb. 27, 2013 1:20 pm
Laurafh ha escrit:Hola, em caso al 2014 i estic buscant restaurant, un dels que més m'agraden és Can Marlet, però la meva pregunts va dirigida a l'ermita de Sant Martí de Riells, sabeu quina capacitat tè? és que tinc la sensació de que és una mica petita, i desde Can Marlet tenen un preu especial??!?!
moltes gràcies!!!
Autor: adria&pilar » dc. març 13, 2013 12:46 pm