Hola a totes!
Fa més d'un any em van diagnosticar que era celiaca, és a dir no puc menjar res que porti blat com pà, farina,pasta etc...
A l'hora de veure restaurants per mi el tema gastronòmic ha estat el més important doncs si algunes esteu en la mateixa situació, em nego a que el dia del meu casament em donin amanidas i carn a la planxa com em passa molts cops quan surto a menejar fora.
A les visites n'hem vist de tots colors desde llocs on no sabien ben bé que era, caterings que em deien que ja em prepararien un peixet a la plantxa o com Can Ribas que al veure la meva preocupació em van fer entrar a la cuina i el cuiner em va explicar com ho preparaven tot.
Així que ens hem decantat per Can Ribas perquè a part de ser un lloc preciós la seva cuina m'ha donat tota la seva confiança. No sé com s'ho montaran per preparar-me el tast i la prova de menú però de moment estic tranquil·la...
Algu comparteix el meu mateix neguit?