Pàgina 1 de 1

què he de tenir en compte: convit i cerimonia?

EntradaPublicat: dl. ago. 23, 2010 7:51 pm
Autor: JessyXVictor
hola a totes, m'aprofito de les vostres experiències per saber per on camino i tenir els menors imprevistos posibles.
l'altre dia ua noia d'aquest foro em va dir una cosa q jo, per inexperta, no ho havia pensat: PREGUNTA QUANTS CAMBRERS HI HA PER INVITATS!!
doncs es cert i ni havia caigut.
Què creieu que he de preguntar, controlar i tenir en compte?
moltes gràcies

Re: què he de tenir en compte: convit i cerimonia?

EntradaPublicat: ds. set. 03, 2011 8:53 am
Autor: shanise
Hola Jessy, enhorabona! :-)
Normalment, el que s'ofereix és un cambrer per cada 10 convidats. Em sembla que és suficient.
Salut!
Laia

Re: què he de tenir en compte: convit i cerimonia?

EntradaPublicat: dg. set. 11, 2011 4:10 pm
Autor: cadui
Jessy això depèn del nombre de convidats i de cada restaurant... a la meva boda hi havia un/dos cambrers per taula en funció de si era de 6 o de 10. En total érem 90 persones repartides en 7 taules. En canvi, a la boda d'una amiga que érem 300 convidats hi havia sols 1 cambrer per cada dues taules de 10... això és algo important a preguntar al restaurant/hotel on feu la boda perquè la qualitat del servei dependrà d'això en gran part :-)ok:

Re: què he de tenir en compte: convit i cerimonia?

EntradaPublicat: ds. set. 17, 2011 12:40 pm
Autor: cristina & raúl
pues la verdad es que no había caído en eso...

Otro tema que sí hemos preguntado es el nombre exacto de las bebidas de alcohol ;)

Re: què he de tenir en compte: convit i cerimonia?

EntradaPublicat: ds. set. 17, 2011 3:56 pm
Autor: selvaggia
Jo tampoc ho havia pensat, ho preguntare, gracies :)

Re: què he de tenir en compte: convit i cerimonia?

EntradaPublicat: dg. set. 18, 2011 8:23 pm
Autor: Miriam CH
Pues no había caído en eso la verdad¡¡¡ Ya lo preguntaré

Re: què he de tenir en compte: convit i cerimonia?

EntradaPublicat: dt. set. 20, 2011 3:25 pm
Autor: F&A
tampoc hi havia caigut... gracies !!!!