Autor: Shaik » dt. ago. 24, 2010 2:57 pm
Hola!
T'hauries de fer una llista de prioritats i deixar-les clares amb el restaurant.
Francament, jo no preguntaré pas quants cambrers hi haurà (ni quants cuiners, jejeje), em sembla que això és cosa del restaurant i de com funciona (no sé si és més òptim un cambrer per taula o que n'hi hagi tres, suposo que dependrà de com treballen, no hi entenc pas com per determinar el que és millor).
En el nostre cas, considerem important la relació qualitat-preu, què ofereixen en el preu del menú i quins són els extres. Si el preu s'adapta al que volem gastar, després mirem la resta de coses: l'espai, la localització, els serveis, que facin el ball al mateix lloc del banquet, que tinguin una solució no improvitzada en cas de mal temps, que no hi hagi un mínim de convidats i que no hi hagi exclusivitats amb l'staff, etc. No sé, cadascú té unes prioritats i crec que són les importants. El lloc ideal per tothom no existeix, per això hi ha tanta diversitat, jejeje!
10 de SETEMBRE de 2011, el nostre gran dia.