Pàgina 1 de 1
què he de tenir en compte: convit i cerimonia?

Publicat:
dl. ago. 23, 2010 7:51 pm
Autor: JessyXVictor
hola a totes, m'aprofito de les vostres experiències per saber per on camino i tenir els menors imprevistos posibles.
l'altre dia ua noia d'aquest foro em va dir una cosa q jo, per inexperta, no ho havia pensat: PREGUNTA QUANTS CAMBRERS HI HA PER INVITATS!!
doncs es cert i ni havia caigut.
Què creieu que he de preguntar, controlar i tenir en compte?
moltes gràcies
Re: què he de tenir en compte: convit i cerimonia?

Publicat:
dt. ago. 24, 2010 7:22 am
Autor: ..FLOR..
Personalment crec que no t'has de preocupar per això... Normalment hi ha un cambrer per cada taula i mitja aprox.. A mi hem van oferir posar un cambrer per taula però pagant a part, no ho vaig agafar i tot va sortir de conya!!
Re: què he de tenir en compte: convit i cerimonia?

Publicat:
dt. ago. 24, 2010 8:16 am
Autor: JessyXVictor
moltes gràcies. valoro molt la vostra opinió
merci ;)
Re: què he de tenir en compte: convit i cerimonia?

Publicat:
dt. ago. 24, 2010 9:38 am
Autor: tatania_88
Jo opino el mateix que la Flor, que tampoc es algo del que t'hagis de preocupar en excés. Els restaurants ja saben quants cambrers han de posar per fer bé les coses. Els suficients per servir a tota la gents sense que el menjar es refredi, pero que no hi hagin mases i després s'estorvin els uns als altres!!
Em sembla que la cosa es aixi, un cambrer per cada 10 convidats, que sol equivaldres a una taula i mitja... nosaltres també ho vam tindre així, i va sortir genial!!
Re: què he de tenir en compte: convit i cerimonia?

Publicat:
dt. ago. 24, 2010 2:00 pm
Autor: JessyXVictor
moltes gràcies.
penseu que hag d etenir algo en compte?
merci :D